PREVENCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE I COEDUCACIÓ (DIJOUS 14 NOVEMBRE DE 2019)

PREVENCIÓ VIOLÈNCIA DE GÈNERE I COEDUCACIÓ (DIJOUS 14 NOVEMBRE DE 2019)

Prevenció Violència de Gènere i Coeducació

Ponent: Mercè Cabot (Pedagoga)

Data: Dijous 14 de Novembre a les 16:45 a l’Aula de Dibuix

Xerrada realitzada amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears.

És necessari impulsar accions de sensibilització, prevenció i detecció precoç de la violència masclista entre les persones joves. Per aquesta raó APIMA CIDE organitza aquesta xerrada on ens ajudaran a identificar els diferents tipus i formes de violència de gènere i ens proporcionaran eines i recursos per lluitar contra ella. Perquè creim que la coeducació és la millor manera de prevenir la violència de gènere, de reduir conductes de risc i de facilitar la detecció de relacions abusives.


Per apuntar-vos ho podeu fer emplenant el següent formulari d’inscripció

Activitat gratuïta organitzada i subvencionada per APIMA CIDE.

Hi haurà servei gratuït de guarderia al menjador d’infantil fins a les 18:30 h. Recordeu que per fer ús d’aquest servei ho heu d’indicar a la inscripció. A les 16.30h heu d’acompanyar als vostres fills i filles a guarderia i comunicar al personal que assistiu a la xerrada.

Vos hi esperam!