Taller pràctic d’educació afectivosexual

Taller pràctic d’educació afectivosexual

Taller pràctic d’educació afectivosexual – desfent els seus dubtes

Ponent: Mercè Cabot

Data i lloc: Dilluns 22 de Març a les 18h. Sessió virtual plataforma ZOOM

Aquest taller ens aportarà eines i recursos per treballar l’educació afectiva i sexual de manera senzilla i sincera, per tal de dotar els nostres fills i filles d’estratègies imprescindibles pel seu correcte desenvolupament com a persones capaces d’establir relacions socials, familiars i afectives des de la igualtat i el respecte.

La sessió de dia 22 serà un taller pràctic on treballarem la teoria a partir de la nostra experiència.

Mercè Cabot ens ha preparat una sèrie d’activitats per fer en família durant aquests dies. Per això vos demanam la vostra col·laboració perquè envieu les activitats a na Mercè uns dies abans del taller.

Trobareu aquests exercicis en el formulari d’inscripció aquí. 👈

Animau-vos a participar!

Segur que serà una experiència molt enriquidora.