COMENCEM AMB TOTES LES GANES!

COMENCEM AMB TOTES LES GANES!

Demà comença el que serà el curs més estrany de tots els que hem viscut fins ara. Mares, pares, nins, nines, joves, mestres, personal de l’escola, padrins, padrines, estam amb els nervis a flor de pell. Tenim una mescla de sentiments que ens fa difícil viure la tornada a l’escola amb la il·lusió d’altres anys. Tot serà diferent, però en el fons sabem que els nostres fills i filles ens tornaran a donar una lliçó de vida, que ens ensenyaran a ser optimistes i a veure les coses des d’una perspectiva diferent. És per ells que hem d’estar a la seva alçada, recolzant-los en tot moment i col·laborant amb els mestres per fer d’aquest curs una oportunitat d’aprenentatge global.

Ànims estimades famílies!

Força equip del CIDE!

Entre tots i totes farem que l’escola sigui un entorn segur, en tots els sentits.