Assemblea general de famílies sòcies d’APIMA CIDE

Assemblea general de famílies sòcies d’APIMA CIDE

Es convoca l’Assemblea General Ordinària de famílies sòcies d’APIMA CIDE per al dia 18 de novembre de 2019, a les 16:30 hores en primera convocatòria i a les 16:45 hores en segona, a l’aula de dibuix del col·legi, amb el següent ordre del dia:


1.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior.

2.- Memòria anual curs 2018-2019.

3.- Estat de comptes.

4.- Pressupost curs 2019-2020

5.- Precs i preguntes.

___________________________________________________________________

Es convoca l’Assemblea General Extraordinària de famílies sòcies d’APIMA CIDE per al dia 18 de novembre de 2019, a les 17:15 hores en primera convocatòria i a les 17:30 hores en segona, a l’aula de dibuix del Col·legi, amb el següent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior.

2.- Aprovació dels nous estatuts d’APIMA CIDE.

3.- Aprovació del Reglament Intern d’Eleccions.

4.- Elecció de persones membres de la Junta Directiva d’APIMA CIDE

5.- Precs i preguntes

Palma, 12 novembre de 2019.

La Presidenta.

____________________________________________________________________

Les llistes del cens estan exposades al Tauler d’Anuncis d’APIMA. Els impresos per a les  candidatures d’APIMA estan disponibles a: www.apimacide.com i es presentaran el dia 18 de novembre, a la mateixa assemblea. També teniu al web d’APIMA CIDE els estatuts. Us enviarem per correu electrònic un enllaç amb tota la documentació de les assemblees. Recorda actualitzar les teves dades de contacte a la secretaria de l’escola si has realitzat algun canvi.

Hi haurà servei de ludoteca gratuït a càrrec de l’entitat AMÉS per als infants de les famílies sòcies assistents mentre durin les reunions. Per fer ús d’aquest servei serà imprescindible haver emplenat el formulari d’inscripció fins dia 15 de novembre. L’infant que no surti al llistat, no hi podrà quedar.

Teniu a la vostra disposició l’adreça de correu cideapima@gmail.com per a qualsevol consulta.

Us esperam a l’Assemblea! 

És important la participació de les famílies sòcies a l’Assemblea. És durant aquesta reunió que podeu informar-vos del funcionament d’APIMA CIDE i de totes les activitats que s’han fet i de les que tenim previstes fer.
És el moment en què podeu donar les vostres opinions, aportar les vostres idees i propostes.
És un espai de comunicació entre famílies.

Perquè APIMA CIDE som totes i tots.

   Vine a fer un cafè 😉    No t’ho pots perdre!!!